Yhteystiedot

Toimipisteemme on Nokian Sarkolassa.

Mikäli haluat noutaa tuotteesi, se sopii hyvin!

Huomaathan että käynnit vain ennakkoon sovitusti, kiitos.

FIXDOX

Lehmisuontie 32

37180 SARKOLA

puh. 040 835 6831

fixdox.info@gmail.com

Aukioloajat

Pääosin palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 9-19.

Viikonloppuisin satunnaisesti ja sovitusti.

Missiomme

Myytävien tuotteiden valinta on tapahtunut pitkällisen kokemuksen ja harkinnan kautta. Emme myy tuotteita, joita emme itse voisi tai haluaisi käyttää omille koirillemme. Arvostamme laatua ja kestävyyttä. Kotimaisuus on arvostettava asia, ja aina mahdollisuuksien mukaan otamme myyntiin suomalaisia tuotteita - mikäli niiden laatu ylittää rimamme. Huomaathan, että ostamalla Fixdoxista suosit myös kotimaisuutta - maamme lemmikkialan kivijalkakauppojen markkinat kun ovat liki kokonaan naapurimaan mahtisuvun valtaamat.

Arvostamme laatua ja kestävyyttä, kertakäyttökulutuksen aikojen pitäisi olla ohi.

Haluamme että sinun ei tarvitse tehdä kaikkia niitä virheitä, joita me olemme tehneet ostamalla sopimattomia, huonoja ja kestämättömiä tuotteita. Lemmikkialan kauppiaista liian moni pyrkii myymään paljon ja halvalla. Myydään huonolaatuista tavaraa, joka näyttää kivalta, mutta jonka käyttöikä voi olla hyvin lyhyt ja tuote saattaa olla jopa vaarallinen koirallesi!

FIXDOX verkkokaupan ja koirapalveluiden takana on yrittäjänä Suvi Hirvonen. Olen elänyt koiranelämää jo melkein puoli vuosisataa, eli ensimmäisen koirani sain kansakoululaisena. Siitä lähti alkuunsa koiraharrastus, koirayhdistystoiminta ja lopulta myös koirien kasvatustyö. Kotona on aina ollut lauma, viimeisen vuosikymmenen ajan useampia rotuja sisältävä lauma. Tältä pohjalta haluan auttaa kokemuksellani kaikkia koiraihmisiä!