Arion Digestive Sensi - herkkävatsaisille

Arion Digestive Sensi - herkkävatsaisille

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Arion Health & Care Digest Sensibility on kehitetty tukemaan koiran immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmää sekä ehkäisemään ruoansulatusongelmia. Proteiinipitoisuus 25%.


Joillakin koirilla on huomattavasti herkempi ruoansulatusjärjestelmä ja tämän takia niillä on usein ruoansulatusongelmia. Tällä on negatiivinen vaikutus koiran immuunijärjestelmään ja hyvinvointiin. Arion Health & Care Digest Sensibility on gluteeniton ja vehnätön, eläinlääkäreiden kanssa kehitetty täysravinto tukemaan koirasi ruoansulatus- ja immuunijärjestelmän toimintaa. Huolella valitut ainesosat ovat kaikki helposti sulavia ja vähentävät ruoansulatusjärjestelmän herkkyyttä. Ravinnon prebioottinen vaikutus ja lisätyt ß-glukaanit vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa ja tasapainoittavat suolen toimintaa. Ne myös vähentävät taudinaiheuttajien ja muiden haitallisten aineiden tarttumista suolen seinämään. Ravintoon lisätyt, luonnolliset antioksidantit (sitrus, neilikka, kurkuma, rosmariini ja rypäleensiemen) parantavat vastustuskykyä, sekä ovat yhteisvaikutukseltaan yli kolme kertaa tehokkaampia vähentämään soluvaurioita, kuin usein käytetetyt C- ja E- vitamiinit. Sopii erityisen hyvin herkille, allergisille, sekä iho-ongelmaisille koirille.

Koostumus:

Riisi, kanalihajauho, eläinrasva, kuivattu katkarapu (4%), maissigluteeni, hydrolysoitu eläinproteiini, juurikasmassa (2,5%), hydrolisoitu lohiproteiini (1,5%), kuivattu sikuriuute (1,5%), hiiva, psylliuminkuori (0,1%), M.O.S., F.O.S., ß-glukaanit, kasviuutteet (sitrus, neilikka, kurkuma, rosmariini ja rypäleensiemen)


Ravintoainekoostumus:

Proteiini 25%, Rasva 15%, hehkutusjäännös 7,1%, kuitu 2%, kalsium 1,4%, fosfori 0.95%, Omega-3 0.45%


Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

Vitamiini A 22,000 Ky/kg, Vitamiini D3 1850 KY/kg, Vitamiini E 200mg/kg, ß-karoteeni 1mg/kg, E1 Rauta 1960 mg/kg, E6 Sinkki 180 mg/kg, E5 Mangaani 35 mg /kg, E4 Kupari 18 mg/kg, E2 Jodi 1,5mg/kg, E8 Seleeni 0.15mg/kg,

Metabolinen energia 3830 Kcal/kg


Ruokintasuositus:

Aina kun koiran ruoka vaihdetaan, pitää ruoansulatusjärjestelmälle antaa aikaa sopeutua. Ruoan vaihto voi aiheuttaa ongelmia, kuten löysää jätöstä tai ripulia. Jotta vaihto sujuisi ongelmitta, on parasta vaihtaa ruoka asteittain viikon periodissa (päivät 1-2: 25% uutta ruokaa/75% vanhaa ruokaa, päivät 3-4: 50% uutta ruokaa/50% vanhaa ruokaa, päivät 5-6: 75% uutta ruokaa/25% vanhaa ruokaa, päivä 7: 100% uutta ruokaa).


Pakkauskoko: 12 kg