Hoitoaine Banana, keskipitkälle turkille - Iv San Bernard

Hoitoaine Banana, keskipitkälle turkille - Iv San Bernard

alkaen 16,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Erityinen hoitoaine antamaan sileyttä ja kiiltoa keskipitkälle turkille. Sen luonnollisilla ainesosilla on palauttava vaikutus ja se tekee karheasta turkista sileän ja helpon kammata.


Käyttöohje: Sekoita 1 osa hoitoainetta ja 3 osaa vettä. Shampoon huuhtelun jälkeen hiero hoitoaine hellävaraisesti turkkiin. Hiero ja harjaa noin 3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.


Vinkki: Paremman vaikutuksen hoitoaineeseen saat laittamalla vain pienen määrän hanakuumaa vettä hoitoaineeseen (avaa proteiineja). Sekoita kunnolla ja varmista, että sekoitus on jäähtynyt tarpeeksi. Banana shampoo ja hoitoaine eivät muuta turkin luonnollista tekstuuria ja sopii tällöin myös karkeakarvaiselle turkille. Jos haluat saman tuotteen hieman tuhdimpana, valitse Banana hoitoaine Traditional Plus -sarjasta. Volyymia voit tuoda lisää tekemällä Pek-hoitoaineesta suihkeen ja suihkuttamalla sitä ennen kuivausta tarvittaviin kohtiin.

Voit yhdistää hoitoaineeseen muita Iv San Bernardin hoitoaineita lemmikin yksilöllisten tarpeiden mukaan, esim. PH Balance ihon hoitoon tai Pek hoitoaine takkujen ennaltaehkäisyyn ja karvan vahvistamiseen.


Pakkauskoko: 500, 1000 ja 3000 ml