Hoitoaine Black Passion - Iv San Bernard

Hoitoaine Black Passion - Iv San Bernard

alkaen 21,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Black Passion Mask 02 hoitoaine antaa erityisesti kirkkautta ja sileyttä turkkiin luonnollisen arganöljyn ja rypäleen kantasolun avulla. Mask 02 hoitoaine varmistaa suojaavan ja uudistavan vaikutuksen. Se suojaa turkkia ikääntymistä ja UV säteitä vastaan. Mineraalisuolat palauttavat mineraaleja ja luovat välittömän kiillon turkkiin.


Käyttöohje: Shampoo 01 jälkeen laita Mask 02 ja hiero turkkiin imeytymisen helpottamiseksi. Huuhtele. Tulokset ovat välittömiä. Syvähoitoa varten jätä turkkiin muutamaksi minuutiksi ja huuhtele huolellisesti. Vain ulkoiseen käyttöön.


Vinkki: Paremman vaikutuksen hoitoaineeseen saat laittamalla pienen määrän kuumaa vettä hoitoaineeseen (avaa proteiineja). Sekoita kunnolla ja varmista, että sekoitus on jäähtynyt tarpeeksi. Voit kokeilla myös erilaisia laimennuksia koiran turkin mukaan, esim. 1:3.


Black Passion -sarja antaa satiinista tekstuuria, kiiltoa ja suojaa iholle ja turkille. Arganöljy sisältää E-vitamiinia ja tuo mukanaan antiradikaalin ominaisuuden, joka antaa suojan ulkoisia haittavaikutuksia (esim. kaupunkisaasteet, uv-säteet) vastaan. Black Passion -hoitoaine on parabeenivapaa ja silikonivapaa.


Pakkauskoot: 250 ml, 1000 ml ja 3000 ml