Hoitoaine K101 - Iv San Bernard

Hoitoaine K101 - Iv San Bernard

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hoitoaine, joka on erityisesti kehitetty kiiltävän ja silkkisen turkin luomiseksi.


K101:n kosteuttavat ominaisuudet poistavat turkin mattaisuuden ja elottomuuden, helpottavat turkinhoitoa ja ennaltaehkäisevät takkujen syntymistä. K101 vähentää turkinhoitoon käytettävää aikaa.


Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä. Voidaan käyttää kuivaan turkkiin, jos turkki on hyvin takkuinen ja sitä ei haluta leikata kokonaan lyhyeksi. Leikkaa auki pahimmat takut, sekoita K101 kuumaan veteen (1:1) ja laita turkkiin. Huopaantuneessa turkissa anna vaikuttaa yksi tunti. Huuhtelun jälkeen, sekoita K101 kuumaan veteen (1:1), laita turkkiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele ja kuivaa. Riippuen käytetyn hoitoaineen määrästä (vettä 90%), turkkia ei välttämättä tarvitse huuhdella. Huomioithan, että K101 voi tehdä turkista öljyisen.


Vinkki: K101 hoitoaine on erittäin tärkeä lisä hoidettaessa kuivaa ihoa ja turkkia. Sekoita K101-hoitoainetta pieni määrä (teelusikallinen pienelle koiralle ja kissalle) turkin tyypin mukaan valittuun hoitoaineeseen auttamaan takkujen aukaisua ja ravitsemaan turkkia.


Voit tehdä K101 hoitoaineesta myös hoitosuihkeen, joka on erityisen hyvä normaalillekin turkille talvella kuivalla ja sähköisellä ilmalla. Sekoita 1tl K101-hoitoainetta puoleen litraan kuumaa vettä tai käytä suhdetta 10% K101 ja 90% kuumaa vettä. Sekoita huolella tasaiseksi, anna jäähtyä ja saat tästä oivallisen harjaus-/kampausnesteen suihkepulloon. Nestettä voi suihkuttaa kuivatuksen aikana sekä myöhemmin harjauksen aikana. Sopii erittäin hyvin myös vedessä työskenteleville roduille, joilla on luontaisesti enemmän öljyjä ihollaan.

Jos K101 käytön jälkeen turkki on liian öljyinen heti pesun jälkeen, anna sen imeytyä vielä muutaman päivän ajan. Jos kolmantena päivänä turkki on vielä öljyinen, voit käyttää seuraavassa pesussa KE-shampoota hellävaraiseen öljyisyyden poistoon ja vähentää K101 määrää hoitoaineen seassa.