Hoitoaine PEK - Iv San Bernard

Hoitoaine PEK - Iv San Bernard

alkaen 15,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Turkkia hoitava hoitoaine vaikeiden takkujen aukaisemiseen. Sen koostumus antaa kimmoisuutta ja sileyttä turkkiin sekä palauttaa sen oikean kosteustasapainon. Kätevä myös huopaantuneen alusvillan irtisaamiseen!


Käyttöohje: Shampoopesun jälkeen laita tarvittava määrä hoitoainetta turkkiin ja anna vaikuttaa noin 3 minuuttia. Harjaa tai kampaa turkki ja huuhtele kauttaaltaan lämpimällä vedellä.


Erityisesti näyttelyihin: Normaalin pesun ja hoitoaineen laittamisen jälkeen sekoita pieni määrä hoitoainetta lämpimään veteen ja hiero hyvin turkkiin tai käytä suihkepulloa apuna levittämiseen. Kuivaa turkki huuhtelematta. Harjaa tasaisesti kuivauksen aikana, kunnes hoitoaine on imeytynyt.


Vinkki: Sekoita Pek-hoitoainetta osaksi käyttämääsi Iv San Bernard -hoitoainetta (esimerkiksi Lemon, Banana tai Green Apple) ennaltaehkäisemään takkujen syntymistä. Pek sulkee yksittäisen karvan karvasuomuja ja tekee karvasta sileämmän ja vahvemman. Se estää likaa tunkeutumasta liian syvälle karvaan ja pitää yllä kosteustasapainoa.


Pek-hoitoaine on todella monikäyttöinen! Normaalikäytön lisäksi takkujen aukeamista helpottamaan voit sekoittaa pienen tilkan kuumaa vettä pek-hoitoaineeseen ja laittaa esikäsittelynä ennen pesua kuivaan turkkiin. Anna vaikuttaa jopa 30-60 minuuttia ja pääset helpommin aukaisemaan takkuja.


Voit jopa tehdä siitä kampausnesteen suihkepulloon: sekoita 1 teelusikallinen pek-hoitoainetta puoleen litraan kuumaa vettä. Anna jäähtyä ja voit suihkuttaa kampausnestettä turkkiin kuivatessa tai harjatessa. Erityisesti keskipitkille turkeille: suihkuta ennen kuivausta niihin kohtiin, joihin toivot lisää volyymia.

Iv San Bernardin best seller!


Pakkauskoko: 250, 1000 ja 5000 ml