Hoitoaine PH Blalance - Iv San Bernard

Hoitoaine PH Blalance - Iv San Bernard

alkaen 27,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hoitoainevoide kaikille koirille ja kissoille, joilla on eloton turkki ja herkkä iho. PH Balance palauttaa turkin ja ihon luonnollisen suojaavan kerroksen. Luonnolliset öljyt ja vitamiinit ravitsevat. PH Balance hoitoaine imeytyy nopeasti karvan suojakerrokseen ja ihokerrokseen ja auttaa elvyttämään karvan antaen kauniin kiiltävän turkin.


Käyttöohje: Pese koira tai kissa haluamallasi Iv San Bernardin shampoolla ja huuhtele hyvin. Laita PH Balance hoitoainetta turkkiin, hiero ihoon ja turkkiin. Anna imeytyä noin 5 minuutin ajan ja huuhtele. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi käytä yhdessä turkin tyyppiin sopivan Iv San Bernard hoitoaineen kanssa.


Vinkki: Sekoita PH Balance -hoitoainetta osaksi käyttämääsi Iv San Bernard -hoitoainetta (esimerkiksi Lemon, Banana tai Green Apple). Karvattomille lemmikeille mainio ihonhoitotuote. Paremman vaikutuksen hoitoaineeseen saat laittamalla pienen määrän hanakuumaa vettä hoitoaineeseen (avaa proteiineja). Sekoita kunnolla ja varmista, että sekoitus on jäähtynyt tarpeeksi.

Tiesitkö, että lemmikin ihon hyvinvoinnin kannalta pH-arvolla on merkitystä? Tällä hoitoaineella saat myös tasapainotettua pesussa korkeaa veden pH-arvoa.


Pakkauskoko: 500, 1000 ja 3000 ml