Kosteutushoito Sil Plus - Iv San Bernard

Kosteutushoito Sil Plus - Iv San Bernard

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kosteuttaja, joka lisää volyymiä ja kiiltoa. Kosmeettinen hoito kuivalle turkille ja iholle. Se suojaa turkkia ja ihoa kuivuudelta, pitäen sen kiiltävänä ja taipuisana.


Käyttöohje: Sekoita neljä tippaa Sil Plus sopivaan Iv San Bernard shampooseen tai hiero kevyesti suoraan kuivaan tai kosteaan turkkiin.


Vinkki: Mikäli alueellasi on korkea veden pH-arvo, Sil plus shampoon seassa tasapainottaa pH-arvon lemmikin iholle sopivaksi shampoopesun ajaksi.

Joillakin koirilla silmät vuotavat ja värjäävät karvoja punertaviksi. Pese ensin huolella nämä alueet Diamonds- tai Puppy Don't Cry -shampoosaippualla ja laita ennen kuivatusta tai kuivatuksen jälkeen Sil Plus-nestettä karvoihin silmien alle (muutama tippa sormiin ja siitä karvoihin). Sil Plus kyllästää karvoja ja suojaa näin ennaltaehkäisten värjäytymistä. Tätä kannattaa lisätä säännöllisesti, mutta hyvin pieni määrä kerralla riittää.


Talvisaikaan myös tassuja, jalkojen karvoja ja vatsan alta voi suojata ihoa ja turkkia laittamalla Sil Plus tippoja käsien kautta. Kosteus pysyy paremmin loitolla ja nuoskalumi ei tartu yhtä hyvin koristekarvoihin ja latvoihin.


Pakkauskoko: 100 ml