Shampoo Banana, keskipitkälle turkille - Iv San Bernard

Shampoo Banana, keskipitkälle turkille - Iv San Bernard

alkaen 11,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Iv San Bernard on laadukas turkinhoitosarja Iltaliasta.

Miedon banaanin tuoksuinen shampoo keskipitkäturkkisille koirille ja kissoille. Sen hellävarainen ja kosteuttava vaikutus antaa turkille kimmoisuutta ja tekee siitä kiiltävän ja kauniin.


Rodut: Keskipitkäturkkisille koirille (joilla on alusvilla) ja myös karkeakarvaisille roduille (ei pehmennä turkkia). Ks. rotulista https://www.ivsanbernard.fi/category/21/turkin-pituus


Käyttöohje: Sekoita 1 osa shampoota ja 3 osaa vettä. Kastele turkki haalealla vedellä ja hiero kevyesti tarvittava määrä shampoota turkkiin kolmen minuutin ajan. Huuhtele kauttaaltaan lämpimällä vedellä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä seuraavaksi hoitotuotteena Iv San Bernardin Banana hoitoainetta.


Vinkki: Myös keskipitkä turkki tarvitsee aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan niin ihoa kuin turkkia. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle ja iho pääsee toimimaan jälleen normaalisti. Banana shampoo ja hoitoaine eivät muuta turkin luonnollista tekstuuria ja sopivat tällöin myös karkeakarvaiselle turkille.


Pakkauskoko: 500 ml