Shampoo Black Passion - Iv San Bernard

Shampoo Black Passion - Iv San Bernard

alkaen 17,90 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Black passion Shampoo 01 sopii kaikille turkeille. Se suojaa ja puhdistaa antaen samalla kiiltoa ja kirkkautta turkille. Luonnollinen arganöljy ravitsee turkkia. Merilevän oligo-elementit antavat välittömästi kiiltoa. Rypäleiden kantasolut suojaavat ikääntymistä ja UV säteitä vastaan.


Käyttöohje: Levitä Shampoo 01 kauttaaltaan märkään turkkiin. Hiero kunnolla ja huuhtele. Jatka laittamalla Mask 02 hoitoaine turkkiin. Vain ulkoiseen käyttöön.


Vinkki: Jokainen turkki pituudesta riippumatta tarvitsee aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan niin ihoa kuin turkkia. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle.


Black Passion -sarja antaa satiinista tekstuuria, kiiltoa ja suojaa iholle ja turkille. Arganöljy sisältää E-vitamiinia ja tuo mukanaan antiradikaalin ominaisuuden, joka antaa suojan ulkoisia haittavaikutuksia (esim. kaupunkisaasteet, uv-säteet) vastaan. Black Passion -shampoo on SLS-vapaa ja parabeenivapaa.


Pakkauskoot: 250 ml, 1000 ml ja 3000 ml