Shampoo Cristal Clean - Iv San Bernard

Shampoo Cristal Clean - Iv San Bernard

alkaen 26,50 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kehitetty erityisesti poistamaan keltaisuutta valkoisesta turkista ja punaisuutta mustasta turkista. Luonnollinen, hellävarainen ja ei-hapettava koostumus vaikuttaa tehokkaasti kuitenkaan ärsyttämättä ihoa.


Käyttöohje: Kastele turkki haalealla vedellä. Laita shampoota suoraan turkkiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Varoitus: Älä päästä silmiin. Jos shampoota kuitenkin menee silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla määrällä haaleaa vettä.


Vinkki: Jokainen turkki pituudesta riippumatta tarvitsee aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan niin ihoa kuin turkkia. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle. Oksidoituneelle karvalle tämä tulee entistä tärkeämmäksi. Tiesitkö, että karvassa oleville pigmenteille tapahtuu samankaltaista oksidoitumista kuin raudalle hapen vaikutuksesta? Tämän vuoksi karvan hyvä kunto ja karvan pinnalla olevien karvasuomujen sulkeminen on erittäin tärkeä ennaltaehkäisy oksidoitumiselle. Cristal Clean -sarja poistaa oksidoitumista hellävaraisesti ja pikku hiljaa säilyttäen koko ajan karvan kunnon. Sarjaan kuuluu myös hoitoaine ja erittäin hyvä karvasuomujen sulkija sen joukkoon on Pek-hoitoaine.


Pakkauskoot: 500, 1000 ja 3000 ml