Shampoo hajun neutraloija - Iv San Bernard

Shampoo hajun neutraloija - Iv San Bernard

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Erikoisshampoo, joka on kehitetty poistamaan epämiellyttäviä hajuja, joita esiintyy joillakin koiraroduilla. Shampoo neutraloi pahanhajuiset molekyylit.


Käyttöohje: Kostuta koiran turkki haalealla vedellä ja laita tarvittava määrä shampoota. Vaahdota hyvin ja huuhtele. Laita ja vaahdota uudelleen ja jätä vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi paremman lopputuloksen saamiseksi. Huuhtele runsaalla määrällä haaleaa vettä. Viimeistele käyttämällä sopivaa hoitoainetta.


Vinkki: Jos tarvitset ensin normaalia puhdistusta, voit käyttää normaalista poiketen rodulle sopivaa shampoota ensimmäiseen pesuun. Tämän jälkeen KS shampoo raakana 5 min. ajaksi vaikuttamaan, huuhtelu ja lopuksi hoitoaine vaikuttamaan. Jokainen turkki pituudesta riippumatta tarvitsee aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan niin ihoa kuin turkkia. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle. Hoitoaine osaltaan on tärkeä apu myös hajun estossa, kun iho palautuu nopeammin normaalitoimintaan eikä ala tuottamaan ylimääräistä talia, joka härskiintyessään alkaa haista. Käytä turkin tyyppiin sopivaa hoitoainetta, esimerkiksi Traditional (Plus) -sarjasta Lemon lyhyelle, Banana keskipitkälle ja Green Apple hoitoaine pitkälle turkille.


Pakkauskoko: 500 ml