Shampoo pennuille Talco - Iv San Bernard

Shampoo pennuille Talco - Iv San Bernard

alkaen 13,00 €

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Erikoisshampoo koiran- ja kissanpennuille. Hellävarainen puhdistava shampoo, joka on kehitetty erityisesti nuorelle turkille. Pentushampoo antaa hennon talkin tuoksun eikä ärsytä silmiä.


Käyttöohje: Kastele turkki kauttaaltaan ja hiero shampoota hellävaraisesti turkkiin kolmen minuutin ajan. Huuhtele hyvin ja laita Talco hoitoainetta. Koska Talco shampoo ja hoitoaine ovat hellävaraisia, pentuja voi pestä niin usein kuin on tarvetta.


Vinkki: Pennuilla on mahdollisuus monenlaisiin tulehduksiin, koska iho ja turkki eivät vielä toimi aikuisen turkin tavoin suojaten ihoa. Tästä syystä sekä säännöllinen pesu että erityisesti hoitoaineen käyttö on tärkeää. Pennun iho ja turkki tarvitsevat aina hoitoaineen jokaisen shampoopesun jälkeen hoitamaan ja suojaamaan ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. Shampoopesu puhdistaa lian lisäksi aina myös osan luonnollisista öljyistä, joita palautetaan hoitoaineen kautta takaisin iholle. Pennun omat talirauhaset alkavat toimia kunnolla vasta myöhemmin, jolloin hoitoaineessa annetut öljyt tulevat entistä tärkeämmiksi pentuiässä.


Pakkauskoko: 500 ja 3000 ml